Säännöt Tukijat Yhteystiedot Blog Pääsivu

tiistai 24. maaliskuuta 2009

Suomen Maalarimestariliitto kutsuu suunnittelijoita osallistumaan Väri09-kilpailuun

Arvoisa Suunnittelija,

 

Tervetuloa tutustumaan ja osallistumaan VÄRI09-kilpailuun. Kilpailun järjestävät Suomen Maalarimestariliitto ja Helsingin Maalarimestariyhdistys yhdessä Suomen Messujen kanssa. Kilpailun toteuttaa Kustannus Oy Hakkuri.

 

VÄRI07-kilpailu saa siis jatkoa. Edelleen me järjestäjät haluamme tuoda esiin hyvää, modernia värisuunnittelua. Takana on jo yksi kilpailu, jonka saavuttama suosio osoitti, että suunnittelijat haluavat tuoda töitään esiin. Kilpailuun osallistuneet työt taas kertoivat omalta osaltaan sitä, kilpailun arvoisia töitä on taas varmasti tehty. Hyvä värienkäyttö ansaitsee arvostusta. Sitä on saatavissa mm. Väri ja Pinta 09 messuilla kilpailutöitä esittelevällä messuosastolla.

 

Kilpailussa arvioidaan 2000-luvun värisuunnittelua toteutusten perusteella. Tällä kertaa myös restaurointikohteet voivat osallistua kilpailuun. Olemme saaneet kilpailuun tälläkin kertaa arvovaltaisen ja hyvin väreihin perehtyneen juryn. Kilpailuamme tukee joukko merkittäviä pintakäsittelyalan materiaalitoimittajia. Kiitos kaikille tukijoille ja juryyn lupautuneille.

 

Kilpailutulokset julkistetaan 7 lokakuuta 2009 Väri ja Pinta-messujen avajaispäivänä. Jo helmikuusta 2009 alkaen pääsette seuraamaan kilpailuun liittyviä tarinoita kilpailun internet-sivuilta www.vari09.fi

 

Värien käyttö antaa mahdollisuuksia ja jäsenkuntamme pystyy toteuttamaan vaativimmatkin suunnitelmat. Väreillä luodaan viihtyisyyttä, juhlavuutta, toimivuutta ym. mitä halutaan.

 

Hyvällä värisuunnittelulla, hyvillä materiaaleilla ja korkealuokkaisella ammattitaidolla voidaan yhdessä luoda ympäristöjä joissa ihmiset viihtyvät ja joka toimii halutulla tavalla. Väri ja Pinta messut ovat vakiinnuttaneet paikkansa ja ilmentävät osaltaan värien käytän suosion kasvua.

 

Tervetuloa osallistumaan Väri 09-kilpailuun. Nähdään messuilla.

 

 

Juha Helmijoki

 

Toimitusjohtaja

Suomen Maalarimestariliitto ry

 

Blogiin liitti:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti