Säännöt Tukijat Yhteystiedot Blog Pääsivu

tiistai 24. maaliskuuta 2009

Helsingin Maalarimestariyhdistys kutsuu suunnittelijoita osallistumaan Väri09-kilpailuun

VÄRILLÄ SAADAAN AIKAAN VIIHTYISYYTTÄ

 

 

Helsingin Maalarimestariyhdistys tukee Väri 09-värisuunnittelukilpailua. Haluamme viestiä, että ovatpa värisuunnitelmat hienovaraisia tai rohkeita, toteutetaan ne sisälle tai ulos, kaikki saadaan toteutettua.

 

Helsingin Maalarimestariyhdistykseen on jo 110 vuoden aikana kokoontunut maalausyrittäjiä, jotka asettavat ammattitaidolleen ja työnsä laadulle suuret vaatimukset. Näin on ollut alussa ja näin on edelleen. Vaikka yhdistyksemme nimessä on sana "maalaus", niin toteutamme uusia pintoja ja vanhojen korjauksia ja restaurointeja monilla erilaisilla materiaaleilla.

 

Väri 09-kilpailussa otetaan nyt mukaan myöskin restaurointikohteet. Tämä on tervetullut lisäys. Yhdistyksessämme monet yritykset ovat restauroinnin osaajia. Vanhimmat yhdistyksen yritysjäsenistä ovat olleet viime vuosisadan alussa maalaamassa Helsingin arvorakennuksia. Kun niitä viime aikoina on palautettu alkuperäiseen asuunsa, restauroijat ovat myös löytyneet yhdistyksemme yrityksistä.

 

Väri tekee tiloista ja taloista viihtyisiä ja näyttäviä. Maali antaa mahdollisuuksia – täyshimmeästä täyskiiltävään ja niiden yhdistelmiin. Tähän vielä lisätään pinnan tekstuurin vaihtelut ja erikoisefektit, niin keinovalikoimia voi kuvata lähes rajattomaksi. Ja haastavimmatkin ratkaisut on  osattu toteuttaa , osataan nyt ja tullaan osaamaan tulevaisuudessakin.

 

Omalta osaltani ja Helsingin Maalarimestariyhdistyksen puolesta toivotan kaikille onnea kilpailuun ja toivon että saamme nähdä paljon hyviä värisuunnitelmia ja –toteutuksia.

 

Mauno Salminen

Puheenjohtaja

Helsingin Maalarimestariyhdistys

 

Blogiin liitti:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti